Taxi2038000 apeldoorn

Gehandicapten Vervoer

Airport
service

Zakelijke
service

24/7
vervoer

Gehandicapten
vervoer

Regulier
vervoer

Sinds 2015 is Taxi2038000 een begrip op het gebied van personen- en zorgvervoer, zowel binnen als buiten de regio Apeldoorn. Wij leveren u een efficiënte, hoogwaardige, professionele én betrouwbare service waarbij we maatwerk, stiptheid, flexibiliteit, korte lijnen en een persoonlijke benadering via uw vertrouwde aanspreekpunten hanteren. We geven daarnaast bij zowel zorgvervoer als bij zittend ziekenvervoer de nodige aandacht aan álle reizigers die extra zorg nodig hebben.

Hoogwaardige service en kwaliteit bij gehandicapten vervoer

Vooral kwetsbare doelgroepen, zoals passagiers met een verstandelijke beperking worden extra goed begeleid. Hierbij ontbreken stiptheid, geduld en structuur nooit, zodat de passagier de nodige stabiliteit ervaart en een vertrouwd gevoel krijgt. Onze uitstekend opgeleide, zorgvuldig geselecteerde en vaste chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring in zorgvervoer en houden elkaar scherp door het continu delen van kennis en ervaringen uit de praktijk. Met de grootste zorg, betrokkenheid, aandacht en rust ontzorgen zij u zeven dagen per week, dag en nacht.

Rolstoel vervoer

Wij rijden al jaren uitsluitend volgens de code VVR voor grote zorginstellingen. De code VVR draagt bij aan het veilig vervoeren van rolstoelgebruikers. Wij vervoeren passagiers met rollators, scootmobielen en passagiers in rolstoelen naar ziekenhuizen, revalidatiecentra, medische kinderdagverblijven en instellingen voor psychogeriatrische dagopvang. Wij bieden aan u als opdrachtgever te allen tijde een persoonlijk contact en schakelen snel. Ons moderne wagenpark voor onder zorg- en zittend ziekenvervoer. Hiernaast werken we nauw en efficiënt samen met andere vervoerders in heel Nederland die, net als wij, een gedegen lokale geografische kennis hebben en dezelfde hoogwaardige service en kwaliteit waarborgen die onze klanten gewend zijn.

Contact met Taxi2038000

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel taxi bedrijf in Apeldoorn voor uw gehandicapten vervoer? Dan boekt u uw taxi rit bij Taxi2038000.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag meer over ons te weten komen? Dan kunt u via het contactformulier meer informatie aanvragen. Ook kunt u ons een e-mail sturen of voor een taxirit kunt u ons telefonisch benaderen via het volgende nummer: 055 2038000. U kunt ons ook Whatsappen! Wij helpen u graag verder op weg!

© 2024 Taxi2038000 |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs
Scroll naar boven
× Stuur ons een Whatsapp bericht!